сряда, 28 април 2010 г.

Добре дошли!

Здравейте, 

в момента се намирате в блога на дискусионния клуб "Гоце Делчев"-София. Основната цел на ръководения от Аргир Христовски клуб е е да продължи станалите традиционни във времето публични лекции и сказки, посветени на различни моменти от миналото, настоящето и бъдещето на Македония. Мястото, където се провеждат е добре известно на македонските бежанци и техните потомци-София, Македонския дом, улица Пиротска № 5. Заслугата да функционира тази родолюбива инициатива през последните години изцяло принадлежи на ВМРО-БНД.

10 коментара:

почивки лято 2012 в Дидим каза...

јас го разбирам светот како културен натпревар меѓу народите

био продукти каза...

Преди време много се коментираше връзката Македония-България. Сега като, че ли поотихнаха нещата и почти никой не се сеща за това. Македонци са наши братя и ние трябва да поддържаме дълбоката връзка, която имаме. Надявам се клуба да продълже да подспомага това!

Бали каза...

и јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите :)

диабетични храни каза...

Питам се този дом дали все още функционира, скоро не съм обръщала внимание като съм минавала по Пиротска?!

почивки в чужбина каза...

Поздравления за идеята. За Македония има много какво да се говори, желая много успехи.

дайвинг египет каза...

Идеята за дискусионен клуб е много добра. У нас има много македонци, а в Македония само българи :)Виждам, че няма нови публикации и се надявам клуба все още да поддържа активност. Ако включите и раздел новини/ новости мястото ще се поддържа винаги актуално и посещавано. Би било добре според мен да има повече мероприятия, които да ни сближават културно.

дайвинг египет каза...

Всъщност любопитно ми е дали има македонски културен център у нас. Не съм се интересувала конкретно, но пък съм посещавала мероприятия в чешкия и френския център. Там поддържат доста висока активност. Ако има такъв македонски център според интереса ще е още по-голям, все пак нали сме съседи :)

био продукти каза...

Доволна съм ,че целта ви е да продължите останалите традиционни във времето публични лекции и сказки, посветени на различни моменти от миналото, настоящето и бъдещето на Македония.Сигурна съм , че ще останем много доволни и обсипани с интересна информация, която да обсъждаме.Поздравявам тези, за които е заслугата да функционира тази родолюбива инициатива през последните години изцяло принадлежи на ВМРО-БНД.Дано да има много привърженици. Желая успехи и късмет.

carolina herrera 212 каза...

Желая ти успех в тези лекции и продължавай да споделяш с хубавият блог.Хубаво е че можеме да публикуваме от какво се интересуваме.

туроператори каза...

Е може да е известно за на македонските бежанци и техните потомци-София, Македонския дом, улица Пиротска № 5. Заслугата да функционира тази родолюбива инициатива през последните години изцяло принадлежи на ВМРО-БНД, но аз честно казано сега за първи път чувам за него. Радвам се че попаднах на блога ви и научих. Им страшно любопитни и интересни теми.Светът е толкова богат. Всеки народ си има богата история с която се гордее и трябва да зачитаме и уважаваме всяка,както искаме и нашата да уважават.Продължавайте да споделяте за нас.

Публикуване на коментар