Добре дошли!


Здравейте, в момента се намирате в блога на дискусионния клуб "Гоце Делчев"-София. Основната цел на ръководения от Аргир Христовски клуб е е да продължи станалите традиционни във времето публични лекции и сказки, посветени на различни моменти от миналото, настоящето и бъдещето на Македония. 

Мястото, където се провеждат е добре известно на македонските бежанци и техните потомци-София, Македонския дом, улица Пиротска № 5. 

Заслугата да функционира тази родолюбива инициатива през последните години изцяло принадлежи на ВМРО-БНД.

10 коментара:

  1. јас го разбирам светот како културен натпревар меѓу народите

    ОтговорИзтриване
  2. Преди време много се коментираше връзката Македония-България. Сега като, че ли поотихнаха нещата и почти никой не се сеща за това. Македонци са наши братя и ние трябва да поддържаме дълбоката връзка, която имаме. Надявам се клуба да продълже да подспомага това!

    ОтговорИзтриване
  3. и јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите :)

    ОтговорИзтриване
  4. Питам се този дом дали все още функционира, скоро не съм обръщала внимание като съм минавала по Пиротска?!

    ОтговорИзтриване
  5. Поздравления за идеята. За Македония има много какво да се говори, желая много успехи.

    ОтговорИзтриване
  6. Идеята за дискусионен клуб е много добра. У нас има много македонци, а в Македония само българи :)Виждам, че няма нови публикации и се надявам клуба все още да поддържа активност. Ако включите и раздел новини/ новости мястото ще се поддържа винаги актуално и посещавано. Би било добре според мен да има повече мероприятия, които да ни сближават културно.

    ОтговорИзтриване
  7. Всъщност любопитно ми е дали има македонски културен център у нас. Не съм се интересувала конкретно, но пък съм посещавала мероприятия в чешкия и френския център. Там поддържат доста висока активност. Ако има такъв македонски център според интереса ще е още по-голям, все пак нали сме съседи :)

    ОтговорИзтриване
  8. Доволна съм ,че целта ви е да продължите останалите традиционни във времето публични лекции и сказки, посветени на различни моменти от миналото, настоящето и бъдещето на Македония.Сигурна съм , че ще останем много доволни и обсипани с интересна информация, която да обсъждаме.Поздравявам тези, за които е заслугата да функционира тази родолюбива инициатива през последните години изцяло принадлежи на ВМРО-БНД.Дано да има много привърженици. Желая успехи и късмет.

    ОтговорИзтриване
  9. Желая ти успех в тези лекции и продължавай да споделяш с хубавият блог.Хубаво е че можеме да публикуваме от какво се интересуваме.

    ОтговорИзтриване
  10. Е може да е известно за на македонските бежанци и техните потомци-София, Македонския дом, улица Пиротска № 5. Заслугата да функционира тази родолюбива инициатива през последните години изцяло принадлежи на ВМРО-БНД, но аз честно казано сега за първи път чувам за него. Радвам се че попаднах на блога ви и научих. Им страшно любопитни и интересни теми.Светът е толкова богат. Всеки народ си има богата история с която се гордее и трябва да зачитаме и уважаваме всяка,както искаме и нашата да уважават.Продължавайте да споделяте за нас.

    ОтговорИзтриване

Pages